Aamun tähdet

Runoilija Malinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aatokseni
tähtiin kirjoitin

Kun katseesi
kohti taivasta kohotat

voit ne sieltä lukea

Selite: 
Aamuiset työmatkat ovat parasta päivässä :-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi mikä suloisuus ja rakkaus näihin vähiin sanoihin onkaan punottu.

herkkyys ja kauneus asuu runominässä
ihanasti

Suloisesti sykkivä runonen.

Totta tuo, että aamun työmatka herättää monenlaisia ajatuksia... runon pulpahduksiakin.
Yleensäkin matkaaminen saa ajatuksetkin matkaamaan.

 

Käyttäjän kaikki runot