Kaipuun tähti

Runoilija Malinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni kiilto silmäkulmassa,

kaunis
kuin taivaan tähti

kaipuuta tuikkien

Ei surusta,
vaan onnesta

Pieni kiilto,
Ikävän kyynel

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot