Seuralainen

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

VIHA

SIVALLAT PÄÄNI
KATKOT KAULANI

PURISTAT
SIELUNI
SINISEKSI

PELKO SINUSTA TULEE
LUIHIN JA YTIMIIN
LÄPEENSÄ
JÄHMETÄT

OLET SIETÄMÄTÖN
JÄYDÄT
SISINTÄNI

PAKOKAUHUUN OHJAAT
KUOLEMANPELKO KÄSIKKÄIN

ULOSPÄÄSYKÖ
ELÄMÄNPELKO?

VIHAAN SINUA VIHA

ET TULE ULOS
EN
JAKSA KANSSASI

RAKASTANKO SINUT POIS?

Selite: 
Tää on ensimmäisiä pöytälaatikkorunoja viimevuosituhannen alusta. Sisäisen parantumisen prosessi oli alkanut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvaat sisäisen paranemisen alkuprosessia ja sen tuntoja. Voimakkaan tunteen (sisimmässä oireilevan raivon ja sen ilmenemisen - jonka juuria ja syitä voi vain arvella) lisäksi runosta jää mieleen kaksi tehokkaasti asiaa kiteyttävää ja pohtivaa lausetta: "vihaan sinua viha" (hyvin sanottu, vaikka vihan vihaaminen ei mitään autakaan) ja "rakastanko sinut pois?" Erityisesti viimeinen on tärkeä... puhutteleva lause.

Viimeinen rivi on aika valloittava ja yllättävä. On saatava vihollinen hämilleen ja iskettävä taktiikalla jota se ei hallitse. Hyökkäykseen!

 

Käyttäjän kaikki runot