Vain mies

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

Riipun sinussa
Roikun
Puristan

Syvälle sinuun kiinni
jään
-tahdon pysyä

Olet petollinen
-helläsydäminen

sielusi on tutkimaton
synkkä räme
yllättävä viidakko

Miksi niin palan halusta kesyttää sinut?

Joka aamu takerrun taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä,

Mitäpä sanoisin..
Kun tää on niin totta!
Runoilet suoraan sydämestä, lukija tuntee sen, ja löytää tuttua paljon.
H i e n o ja onnistunut kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot