YLLÄNKÖ SINUUN

Runoilija Ypykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

avoimin mielin elämän tutkimusmatkalla
 

Tutkien
Tarkkaillen
Tunnustellen
Toivoen tavoittamatonta
Tarttuen totuuteen tuntemattomaan

Ehdoton Ei,
Ehdototon Totuus
molemmat kuin kirous
kantajansa painavat kahleet

Hahmosi haihtuu
hämmennykseni
hämärään

SILTI JOSSAIN
ODOTAN
TOTUUTTASI TUNTEMATTA
TAVOITTAMATTA
SINUA

Selite: 
tajunnanvirtaa Sitä Ihnmistä kohti
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on mielenkiintoinen, tässä on meidän kulttuurista alkusointuisuutta, ja lopun visuaalinen pläjäys sopii tosi hyvin, yleensä en välitä tällaisesta runon poikkeavuudesta mutta tässä se vaan toimii :D

 

Käyttäjän kaikki runot