Tyhjä Paperi on Bara Ett Tomt Papper

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyhjä paperi säger ingenting, nichts
ett tomt papper ei puhu
eihä hää mittää pakise
und immer tiger mitt tomma papper på alla språk
aber
I have to speak, sprechen
verba facere
jollekin on vain saatava puhua, vaikk somasti hoastella lemmestä
till någon on pakko spiikata yksi sprookki
to speak something to someboddy
rääkiä jottainniin jolleenniin, vaikka
sievästi supatella rakkauvesta
utan gränser, mutt mimmottos
tai yli rajojen, mutt kummottos
wie und warum
das weiss ich nicht
vaikka tyhjälle paperille
but, mitt papper ist mykkä
papru kan inte vastata
ei se puhu, ei heitä läppää
ei sekyll mittä praataaka
es fragt nichts und keine Antwort
kait maar se sit pelekää polliisia .................
så skrev jag ett bre, nihil aliud guam
kuin raapustaa tyhjä paperi täyteen sanoja
om vänskap his verbis ikävästä
ystävyydestä his verbis om längtan
rakkaudesta his verbis om ensamheten
om kärlek his verbis unelmista
but, frustra frustra
mistään en löytänyt osoitetta
en millään kielellä
minne lähettää kirje
und så ganz vergebens väntade jag på ett svar
ja koskaan minä en saanut vastausta kirjeeseeni
en mistään
Inte ens på rotvälska .................

turhaan kirjoitettu kirje lojui yksinään pöydälläni
jag pratade om kärlek
på siansaksa
med min spegel

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja Erityinen.
Pidin.

Aioin laskea, kuinka montaa kieltä ja murretta löytyy, mutten sitten laskenutkaan, sattuneesta syystä.

dulce et utile, vaikkakaan ei kaikille..

 

Käyttäjän kaikki runot