Kirjoita Runo

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


minua yllytettiin
kirjoita runo
sinä, joka osaat kirjoittaa
kirjoita runo
ja minä kirjoitin runon
omalla äidinkielelläni minä kirjoitin, suomeksi
runon.......
va´då
skall detta vara dikt
ei Euroopassa kukaan täysijärkinen tätä ymmärrä
skriv på svenska
så hela Europa förstår dig
ja turhaan kirjoitettu runo ei tiennyt
millä kielellä äimistellä
runontekijän jakomielitautista riemua:
lukevatko Euroopan kaikki ranskankieliset
portugalilaisia runoja
ruotsiksi
todellisuudessa, kaiketinkin
jopa kaikki baskit kirjoittavat
espanjalaisia runoja
ruotsiksi

Selite: 
omalla äidinkielellä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot