Kanta-asiakas

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ilta illan jälkeen
hän istuu kantapöydässään
nainen
lasi kädessään
tarjous silmissään
uskollisesti
hän jaksaa odottaa
aina
rakkaudesta
eniten maksavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin..kyllähän näitäkin odottajia löytyy..valitettavasti!

 

Käyttäjän kaikki runot