Divide Et Impera

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hajoita itsesi, uusi ihminen
hajoita itsesi
hallitse, homo novus
hallitse itsesi
aika, merces feminae
työ, rakkaus
vapaa-aika ja harrastukset
työ
gloriatio maxima opellae paucula est
homo ruris plenus rusticanus
divide et impera
työ et rakkaus et deumque tui ex machina
divide et impera

silloin tällöin siellä tai täällä, kaikkihan riippuu ajasta
hodie quoque cras quoque
positiivinen vaihtelu, hodie me cras te, virkistää
suorastaan
quisque fortunae suae faber est et
positiivisesti
deus ex machina amoris
positiivisena
holtittomana hetkellisen rakkauden positiivisessa humalassa
huokaa
ipso die, kulloisenkin kiireen sanelemassa järjestyksessä
variatio delecet
et horas non numero nisi serenus
eikä
cupitor masculinus
atqui amentia vetulae in memoris amoris iuventae
hetkeksi hentomieliseen rakkauteensa herkkämielisenä käpertyneenä
homo novus
uusi ihminen, imperator amoris et laboris et vitae
et visum somni amoris
tajua
nemo ante mortem beatus est

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot