Baaritiskillä Notkuva Mies

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tyylipuhtaasti
totuttuun tapaansa
hän notkuu baaritiskillä
tilaa lisää
notkuu
ylimielisenä
hän tarjoaa niinsanotuille ystävilleen
kuluneen rakkauden ontto kaipuu tyhjissä silmissään
hän tilaa lisää
tyyliään menettämättä
notkahtelee
tarjoaa
alentuvasti hän hymähtelee niinsanottujen ystäviensä rahapulalle, ja
on itse
ulkokuoreltaan moitteeton
rakkauden runtelema
persaukinen luottokorttigigolo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot