Juu

Runoilija Runotyttö99

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

Kiitos onnitteluista... ;) ja kannustavista kommenteista kans.
 

Hetki sitten onnesta mykkyräinen minä,
olihan sylissäni Sinä,
Nyt vain mykkyräinen minä.

Kyllä se siitä silostuu,
kohta on jo naurussa suu.
Välin kaikki vaan mutkistuu,
kunnes taas suoristuu,

Loppuin lopuksi - kaikki hyvin - JUU ;)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava runo

niinhän se on
loppu hyvin kaikki hyvin
hyvä runo

Välillä on ryppyjä rakkaudessa.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot