Siipisulat kynittyinä

Runoilija taivaanlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eläkeläinen, runoillut muutaman vuoden paljon kaikenlaisia runoja. mottona: anna kaikkien kukkien kukkia. Paljon kiitoksia kaikille runoystävilleni ihanista onnitteluistanne!
 

Olet kesy kyyhkynen
siipisulat nypitty
vankina kyynelien
alistamaan pyritty.

Siivet eheäksi kasvoi
tahdoit vapauteen lentää
itsenäisyytesi maksoi
unelmat voivat pettää.

Kultaketjun sai nilkkasi
et voi pakoon lähteä
kumppanisi pilkkasi
koeta kahleesi särkeä.

Voimat eivät nyt riitä
itse tyrmäsi suljet
pilviin et enää liidä
kohti tuhoasi kuljet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava runo tämä

Voimakas ja koskettava
vahvoin vedoin
saa mietteliääksi

Todella riipaisevan koskettava runo. Ihan vetää sanattomaksi...

Surullista, riipaisevaa kerrontaa.

Tämä saa minut itkemään.
Kohtaloita on monenlaisia, tämä kuvaamasi lienee valitettavan usein totta.

Upeaa, surullista

Taidokasta sanojen käyttöä, upea runo!

Huikea kappale elämää ja sen riipaisevuutta.

hyvä runo, varmaan monikin ihminen on kahleissa, ainakin henkisesti ja mammona
monelle yrittää vapauden korvata

Surullinen tarina jossa symboliikka puree.

 

Käyttäjän kaikki runot