~Syksy~

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

Syksyn kosteiden pisaroiden
kosketus
kuin kevyt suudelma
poskellani
hivelee sydäntänikin

tämä kalmantuoksu huumaa
levottoman mieleni
~lohduttaa~

olen jo unohtanut kesän värien loisteen
ja värisen edessä
hiipuvan valon ja sykkivän pimeyden

odotan tulevia
villejä tuulenpyörteitä
alle punaisten ja keltaisten lehtien
runonsa havinaa

tämän näytöksen loppua
ja
uuden alkua

estraadini on taas vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista syksyn kuvausta. Herkkää
Hyvää syntymäpäivää

Upea syysruno : )

Haikeankaunis syksytunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot