Onnelliset tuulessa

Runoilija Birgit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni kuin soljuva blues

sointuni rytminen meno
kyynelillä väritetty
viritetty
väreillä sisäisen tuskan
sävelin
ja sanoin sydämestäni kimpoavin
tästä hetkestä elävin
 

Astu rakkaimpasi rinnalla lounaiseen tuuleen
varjoon

sadun harhaan
unenomaisen utuiseen

kietoudu turvaan
läpikuultavien kuunseittien silkkilankojen
hämyharsosi suloiseen hohteeseen

Seitsemän taivaan täysikuut
jo kadonneeksi luultujen revontulien unituulet
valssiaan tanssivat
toiveitten tähtien kaarisilloilla

salaperäisesti hymyillen

Tuo sävel keinuu kasvoillanne
kuiskaten hiljaa huimaan leikkiin
tanssiin sinisten unisatujen
sielun sonaatin väreilevien tunnustuksien
sydämien avoimien

syvästi rakastaahan?

humalluttaa onnen sävyihin ja väreihin
syvimpiin huokauksiin

On huulillanne luottava rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pyyteetön rakkaus kestää ehjänä vaikeissakin tilanteissa. Minäkin olen ollut aviossi yli 42 vuotta ja osaani vaihtaisi en.

Kaunis.

Huokaus! Ihastuttavan herkkiä vertauskuvia ja sadunomaista tunnelmaa.

Sadunomaisen kaunis runo...

Runosi viimeinen toteamus jää soimaan päähän.

Otsikosta lähtien kaunista ja onnellista runoilua rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot