Joulumieli

Runoilija Zeitgeist

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sveitsiläinen baskeritto
 

Piparintuoksu,
aikainen kirkkoaamu.

Hyvämielisyys ja lahjojenanto,
siitäkö on joulumieli tehty?

Selite: 
Vanha runo mutta lisäsinpä kuiteki kun ajankohta alkaa olla sopiva :)
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana:-)

 

Käyttäjän kaikki runot