Äitiys

Runoilija Pampinea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2005
Viimeksi paikalla: 11.8.2020 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Tahdon antaa sinulle kaikkeni,
sylini lämmön ja suojan,
kätteni vahvuuden,
kasvojeni ilon.
Tahdon olla sinulle
suojaisa satama maailmassa,
piilopaikka pahaa vastaan
kotikeidas aavikoiden keskellä.

Sillä maailma on suuri, lapsoseni,
siihen mahtuu hyvää ja pahaa.
Sillä olethan niin pieni vasta,
et selviytyisi vielä avutta.
Mutta katso, minä opetan sinua
vahvistan ja valmennan,
olen tukenasi ja turvanasi -
sen lupaan.

Ja kun lennät omin siivin,
pieni suloinen lintuni,
toivon sinun saaneen minulta
kaiken sylini lämmön, suojan,
kätteni vahvuuden ja kasvojeni ilon.
Sillä en silloinkaan sinua unhoita -
älä sinäkään minua.

Selite: 
äitiys innoitti..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot