Tähre

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käven täsä ehtoste, taik melke yäl, ulkon.

Ol vähä pakast, klasi näyt neljä kraati.

Maa melkke musta, lunt pal missä, kirkast - kylmä.

Kättosi taival ku see ol täyn tährei, toise kirkkamppi, toise juurjajuur näkyvis.

Siin ku kattosi niit tährei nii tul miäle, ett eik ol merkillist ku mää näe noit tähre vaik nee o niin kaukan.

Mukava kans o ajatel, ett jos o joku toine ku näke nee sama tähre vaik olisis kuin kaukan.

Selite: 
...puolenyön hetki ulkona tähtitaivaan alla...
Kategoria: 
 

Kommentit

Monesti onkin lohdullista tietää , että vaikka ystävä olis kaukanakin, niin yhdessä voi katsella samoja tähtiä samaan aikaan ja ennen, kun ei ollut kännyköitä, yritettiinkin katsoa kuuta ja tähtiä samaan aikaan ja viestiä rakkautta. Avaruuden linkkien kauttahan sitä nykyäänkin....

 

Käyttäjän kaikki runot