Väliviikol

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulu ja uurevuare välil viätetä väliviikko.

Kukka ei oikken tiär mitä sillo kuulusis toivotta toisel ku nährä tai kirjoteta.
Toises sanova hyvä joulujatko ja toise toivottava uutvuat.

Mää toivota kumminki ny vaa hyvä väliviikko kaikil!

Selite: 
..nii ja hyvä uutvuat sit ens vua!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tulevaa uutta vuotta:)

Kiitoksen kaa.
Hannun Myrskyjä, Piian Viattomia Lapsia, Rauhan päivää ym Sylvestereitä tässä toivotellaan ja voivotellaan.
Aloitetaan Uusi Vuosi mielihyvin!

 

Käyttäjän kaikki runot