Lähel

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kui simmone voi ymmärttä ku o ain lähel, et joku voi oll kaukan mut tahtosis kumminki oll lähel.

Kui kaukanakki voi olla, silti samal´aikka tuntte olevas lähel.

Kui kukka voi ymmärttä ihmise syränt ku see tahtosis tuntte toise syräme läheläs.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

.... niinpä! Lähel, mut silti nii kaukan. Kaukan, mut silti nii lähel.

Voi taikkulehen talikynttilät ku löyrinki erikoosen erikooslaatuusia runoa ja nautin ihan sikana nätä lukies ;-))
Tämäki runo ottaa ja pistää aivonystyrööhin näin pohojalaasella oikeen viliskettä.......

 

Käyttäjän kaikki runot