Linnu laulu

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamul ku oli lährös töihii
nii ihmetteli ku oli nii kirkast
nii lämmin tuuli koski poske.
Lumi loisti valkosen ja kirkkan
et sattus silmi.
Sit mää kuuli iha uut äänt,
linnu oliva ruvennu laulama.
Melkken keskel talve linnu laulava?
Ei - ei olekkan enä talvi o kevä!

Selite: 
10.3.2010 aamulla töihin lähtiessä ilmiö nimeltään Fön-tuuli oli tehnyt tehtävänsä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot