TEESI #1

Runoilija Jari Ylamaki

 

Tunteakseen hiukkaakaan

                  raivoa, lempeä,
syntymää, kuolemaa

                on omnipotentin
pirstouduttava osiin

      ja

               koruttomasti hajottava
      atomeiksi,

                     yksilöiksi,

kokeakseen edes hitusen.

 
oletus

Kommentit

Elämänviisauksia ajan myötä kertyy kaikille, kuka saa ne sanoiksi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot