SURUISA MARIONETTI

Runoilija Jari Ylamaki

 

Päivät pitkät tanssii toisten
iloksi ja isäntänsä antimiksi.
Nyörit hänen kahleensa,
käsi päällään jumalansa.

Muiden nukkuessa pihkaisen
kyyneleen saattaa matkaan
toivoen jonkun katkaisevan
viimeisenkin paulan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, toivottavasti jokainen saa olla oma itsensä, aina <3 
Kaunis ja koskettava on runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot