LAPSI SISÄLLÄIN

Runoilija Jari Ylamaki

Lapsi joka asustaa sisälläin,
pyrkii ulos hyvinkin taajaan.

Aika-ajoin päästän hänet irti
ja todellakin,
kastan sormenpäät sulaan
steariiniin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, jokaisen täytyy voida olla lapsen kaltainen, koko ikänsä ajan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot