Onnea Sinä!

Runoilija kihnio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siellä elät kattosi katveessa
tuoretta kesää,
puolen elämän vuottasi,
juhlasi juurta,
elämää suurensuurta.

Usko vain,
tuntisin äänesi,
kätesi, sydämesi,
jokaisen sanasi tuntisin,
jos kerran sinut vielä kohtaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lievästi haikeudella (tulee kai tuosta lopusta) kuorrutettu onnittelu :)

 

Käyttäjän kaikki runot