Joulunallen uni

Runoilija kihnio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaamos katkeaa
ja sataa vihdoin valkeaa,
on kuin karhun hunajaa
antaa Joulun tuudittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan kaunista.

Ihan,-- uusia ja tuorehia sanoja,--karhunhunajaksi lunta kuvaat !!!

Lämpöisin sanoin saattelet nallukan talvessaan unen maille.
Oikein upeasti ja vähin elein saat tuotua nuo tuntosi esille, kaikki tärkeimmät asetellen nähtäville.

Makeainen mutta miellyttävä talvi/jouluruno.

Rauhallinen tunnelma runossasi on minun mieleeni!

kaunis herkkä runo, ihanaa lukea, tässä on jouluntaikaa

NallePuh-maisen hunajainen jouluruno.

Ihana !
:)

 

Käyttäjän kaikki runot