Elää kaipuussa.

Runoilija 85a6bfc3936bc167d61dd03bea22eaa6

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 13:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen kylpee onnessa
peseytyy kyynelissä.
Elää vapaudessa ja kaipuussa
käpertyy rakkauden sylissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

upeus

Onnitteluni vuosipäivänäis !!!

Voiko sitä viisaammin sanoa!

Todella herkkää ja kaunista


elämä tunnelmissaan, runsaudessan
ja luonnollisimmillaan runosi vapaudenkyynelissä
hän joka tuon kaiken on saanut jo kokea, kaipaa
ennen kaikkea lkäpertymistä ja hiljaista sykkeen kuuntelua, lämmin kiitos kohottavista sanoistasi
kommenttiini epelille
 
 

Käyttäjän kaikki runot