sinun lämpösi

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

sydämestäni paikan löysit
ja lempeydelläsi vangitsit
luolaani lämpöä toit
sinä neito suloisin

kauneuttasi ihailen vain
sinut neitoni vaimoksi sain
rakkautesi minua kasvattaa
ja sieluni viillot parantaa

sinun silmistä elämän löydän
sinun huulesi hymyilevät kulkijalle
sinun kasvosi kauneudessa kylpee
sinun vartalosi liekkini sytyttää

oi naiseni rakkahin
sinä kukka kaunehin
olet lämpö elämän
ja polkuni tummimmat valaiset

sinä makea hunajainen
minä tumma painajainen
viidakkoosi pakenen
minä poika pienoinen

sinun sydämestä halajan rakkauden elämääni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista hehkutusta, pidin paljon

Runosi on oodi rakastetulle. Kaunis ja hyvin eteenpäin soljuva rakkausruno.

Wau!

Kaunista ja tunteikasta, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot