elämä

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

kuinka ihmeellinen asia syntyikään tähän maailmaan
ja toivo heräsi paremmasta
sinä valaiset minun tieni tähtiini
kunnes valon minäkin löydän

sinä olet minun elämänlähteeni
jolla jaksan kulkea eteenpäin
kunnes polkuni minäkin löydän
ja havahdun elämään

sinä roihuat tulen lailla mun sisälläin
ja tunnen poltteen kuumimman
joka sytyttää mut elämään
uudestaan ja uudestaan

sinussa on valo
joka elämänliekin sytyttää
sinun hellyys mielen avartaa
ja toivon vain rinnallasi elämää

sinun sydän sykkii rakkaudelle
jota tarvitaan elämään
minun paikkani sinun rinnallasi on
ainakin toivon niin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot