aurinko

Runoilija leksa81

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä tätä päivää ja nauti siitä mitä se antaa sinulle
 

aurinko lämmittää mieltäni
ja säteillään sulattaa sydämeni
pilvilinnojen takaa pilkottaa aurinko
joka varjona rinnallani kulkee

tuulen tuiverrus poskipäilläni
jolloin kymät väreet ihoani kihelmöi
luonnon tuoksu nostaa hymykuopat kasvoillani
ja olo kuin taivaissa olisi

lämpö valtaa meidän sydämen
ja lämmittää meidän kehoamme
valo valaisee meidän elämän
ja sytyttää liekkimme

kun syvään henkeä vedämme
niin rauha sisällä kasvaa
tuoksuu ilmassa lämpö
ja rakkaus elämään

kun katseen kohotamme
ja silmät aukaisemme
niin heräämme
ja nautimme näystä

aurinko sulattaa meidän sydämen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot