Nimetön

Runoilija Sofia Ryysyläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's beautiful the way agony connects us to the living
 

Katselen ikkunasta ulos niin harvoin
Kun talvi tulee
lokit eivät enää muistuta minua
olemassaolosta

Siitä, että täällä on jotain
elävää
hengittävää

että joku muu pelkää yötä
pimeyttä ja surua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin :-)

 

Käyttäjän kaikki runot