Vapauden tyhjiö

Runoilija Ensimmäinen Elämä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne voittaa aina.
 

Vapaus koskettaa kipeästi käsivarttani.

Kaikki tuttu ja turvallinen.

Yht’äkkiä poissa.

Jäljellä vain etsivä pelokas tunne,

jota ei koskaan voi sanoa kotoisaksi.

Vapaus.

Selite: 
Eron jälkeinen olotila.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo vapaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot