Osaanko rakastaa

Runoilija Ensimmäinen Elämä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunne voittaa aina.
 

Luon kysyvän katseeni

kohti hämärtyvää iltataivasta.

Kysyn taivasten valtakunnalta,

kysyn itseltäni.

Osaanko rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot