Enkelilapseni

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

Onnea ,iloa ,kanssasi koin,
Aurinkoisia päiviä,leikin huumaa,
Elämän lahjoja jaoit meille
päivästä päivään.
Niistä nyt muistot meille
kalleimmat jäi.

( Enkelilapseni Samuel 4.3.1999-31.12.2002.)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta tulvillaan
Kiitos paljon
Otan sydämeni pohjasta osaa, näin vuosienkin jälkeen <3
Kiitos paljon
Riipaisevan koskettava.
kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot