Piirrän sieluusi meren

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Siveltimellä piirrän meren

Kultavärillä sydämen sykkivän
se kertoo tunteistani
menneistä päivistämme

Mustalla kyyneleet valtavat
tuhannet pettymyksen
ikävän kainaloon

Siniset laineet aaltoilevat
sielusi meressä villinä
vapaana elämän keväässä

Suljen siveltimeni herkän
myös sinut

Sydämeeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

E r i t t ä i n Kaunis!

Ihanan herkkä ote runossasi!

Runossasi molemmat tunnot
niin suuri rakkaus
sekä kyyneleitä tuottaneet
pettymykset...

loistava!

Fantastinen runo =) Kaunista

Upeaa kielellistä ilmaisua/ sanataidetta, allegoriaa, suuria tunteita , suurta rakkautta, upea otsikointi, runo kuin taideteos, suosikkeihin!

kaunis runo, todella herkkä ja koskettava.. hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot