Rauhallinen rakkaus

Runoilija syysaurinko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


runokynäni kirjoittaa ajatuksiani...

kiitän kauniisti :)
viikon 15/2009 runoilija

 


Rakkaus tulee rauhallisesti
hiipii hiljaa sydämeen
tekee pesän onkaloon

Rakkaus kasvaa sielussa
katselee ympärilleen
tunnustelee outoa

Sivelee käsillään kättä
huulillaan uusia huulia
ihollaan lämmintä ihoa

Kasvattaa tunteita
läheisyyttä herkkää
ajatukseen tulevasta

Matkasta yhteisestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhassa tunnustellen tunteitaan rakkaus sydämessä kasvaa.

Runon otsikointi täydellistä harmoniaa. Runo rakastettavan kaunista tunnetta. Ihailen sanallista antiasi runollasi. Kiitos!!

aivan ihana runo :)

Kaunis, seesteinen ja herkkä rakkausruno.

Kiitos lukuhetkestä.

Tällä tavoon se rakkaus varmimmin onki säilyvää kun sen saa nauttia rauhallisesti, niinku tämän runonki, joka sykähdyttää!

kaunis on runosi, niin herkkäkin!

Hiljaa hyvä tulee -sanonta tulee tästä mieleen mutta jollain lailla vielä syvemmin ja rakkauden siivin :)

 

Käyttäjän kaikki runot