Uusi maailma

Runoilija Elsa-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 2.1.2023 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tyttö istuu ikkunalla
Katsoo ulos tyhjyyteen
Kuinka unelmat nuo hiljaa rikkoutuu
Ei tiedä mihin suuntaan mennä,
mut ei paikoillensakaan 
pysty jäämään, todellisuus pelottaa.

"Ja niin aika kuljettaa 
Pienin askelin
Maalaa värit kirkkaammin, kuin aiemmin.
Tyttö tahtoo vaan sukeltaa
Uusi maailma nyt odottaa
Pientä kulkijaa"

Tyttö istuu ikkunalla
Jälleen Katsoo ulospäin
vuosi sitten saman näyn nähdä sai
mutta sydän vahvempana 
Nyt Katsoo tulevaan
Suurin siivin unelmat 
Nyt lentää saa

" Ja niin aika kuljettaa
Pienin askelin
Maalaa värit kirkkaammin, kuin aiemmin
Tyttö tahtoo vaan sukeltaa
Uusi maailma nyt odottaa 
Pientä kulkijaa"
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa laulantaa, varovasti kannattaa elää uudessa maailmassa.
Hyvin lähtisi laulu tuosta soimaan. Ja toiveikkaat, kevyet sanat. Tykkäsin!
 

Käyttäjän kaikki runot