pieninä palasina

Runoilija 26af5dcdb079fe2ffc16ebc99bef4c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2008
Viimeksi paikalla: 17.10.2018 10:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luojani
kiitos
Sinulle
kynäni keveästä kulusta

läpi kyynelten.
 


♥♥♥
 

Tuoksusi sormenpäissäni
viipyy vielä pitkään lähdettyäsi.



Onnenrippeitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ajatus runossasi.

niimpä. ihana!

Ihana :)

Voih, miten pienissä hetkissä/asioissa onni asuu.

muistikuvaan piirtyy

Rippuset pilkahtelevat eikä siitä voi seurata muuta kuin lisää rippusia.

kaaunista :) mukavan yksinkertainen, mutta niin tunteellinen :)

Lyhyesti tässä on paljon suurta tunnetta.

Suloista

kiva

Huokauksen Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot