Runovideo

Runoilija 38d80065a1e39ceb195d0af202114e31

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.7.2007
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 8:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024
Facebook:


 
Inhale the memories
_ ◦ ~ - ^ ಠ_ಠ ^ - ~ ◦ _
Kyyneleensä menettäneen pojan haamu

~ Hiljaisuus on aina läsnä ~
~ vaikkei sitä kuulisikaan ~
~ kaiken tämän melun takaa ~
 

 

Selitteessä on linkki runoon

 

"Ihmisyydestä"


joka kertoo

meistä

 

Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=WjVpq3EWciY / / Runo sekä taustamusiikki ovat omaa käsialaani. Minun lausumana totta kai
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilainen, erikoinen ja kaikin puolin vaikuttava !

Onnittelut syntymäpäivällesi.

Taitava olet. Hyvää Joulua.

Käyn kohta linkissaaääsi...

Olen käynyt tasaisin väliajoin katsomassa oletko kirjoitellut mitään uutta... Ei siihen mennytkään kuin vuosi. ;)

Jos rakkausrunot ottaisi kättöön samanlaisen tykkää napin kuin Facebook niin painaisin sitä yli miljoona kertaa :)

Aivan mahtavaa lisää tätä \,,/

Koskettava kiintoisa runo ilmeikkäästi esitettynä.

Erittäin miellyttävä ääni
mielenkiintoinen ja haikean kaunis
on runosi tarina
ja musiikki todella kaunis~~

Kiitos*

 

Käyttäjän kaikki runot