- -

Runoilija 38d80065a1e39ceb195d0af202114e31

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.7.2007
Viimeksi paikalla: 8.3.2019 8:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024
Facebook:


 
Inhale the memories
_ ◦ ~ - ^ ಠ_ಠ ^ - ~ ◦ _
Kyyneleensä menettäneen pojan haamu

~ Hiljaisuus on aina läsnä ~
~ vaikkei sitä kuulisikaan ~
~ kaiken tämän melun takaa ~
 

Olen ikkuna ilman karmeja;

pudotus on korkea
mutta olen vapaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikea, vapaa ilman raameja, jättää tilan tulkinnalle vaikka kertookin kaiken.

Jollain oudolla tavalla aivan ihana. :)

Hyvä oivallus, pidän

Hienoa ilmaisua, jossa
jokainen lukija on omillaan,
omien kokemustensa kanssa.

Pidin!

Oh! Onpa hyvin ilmaistu!

Lyhyt mutta
kaiken sanova

Vau.
Oon sanaton.
Mieletöntä!

Tyhjyyttä, yksinäisyyttä kuvaava haikea runo.

en tiedä kannattaako hypätä ikkunasta. voi loukata.

Mielenkiintoinen. Todella hyvä,pidän :)

Vapaa ilman mitään rajaa
tai raameja.
Hyvää syntymäpäivää!

Lyhyessä runossa kerroit kaiken... kaiken!

Huikea mietelmä!

Huiman kuvan loi runosi! Onnellista Syntymäpäivää!

Hieno. Jännä. Oivaltava.

Mielenkiintoinen. Todella hyvä,pidän :)

Vapaa ilman mitään rajaa
tai raameja.
Hyvää syntymäpäivää!

Lyhyessä runossa kerroit kaiken... kaiken!

Huikea mietelmä!

Huiman kuvan loi runosi! Onnellista Syntymäpäivää!

Hieno. Jännä. Oivaltava.

Huikea, vapaa ilman raameja, jättää tilan tulkinnalle vaikka kertookin kaiken.

Jollain oudolla tavalla aivan ihana. :)

Hyvä oivallus, pidän

Hienoa ilmaisua, jossa
jokainen lukija on omillaan,
omien kokemustensa kanssa.

Pidin!

Oh! Onpa hyvin ilmaistu!

Lyhyt mutta
kaiken sanova

Vau.
Oon sanaton.
Mieletöntä!

Tyhjyyttä, yksinäisyyttä kuvaava haikea runo.

en tiedä kannattaako hypätä ikkunasta. voi loukata.

 

Käyttäjän kaikki runot