Nuori vaaka, tarkka vaaka

Runoilija Jusperi88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntelija, haaveilija, romantikko. Rakastan tutustua kiehtoviin, persoonallisiin ihmisiin! Kirjoitan siitä, mitä tunnen, näen ja koen.
 

Nuori - vallankin kärsinyt, hylätty -
on varsinainen näkijä; ihmissuhteiden ilmapuntari,
tarkoin vaaka, joka näyttää arvon prikulleen,
desimaalien tarkkuudella.
Ja kuten niin usein, oikeudellisessa elämässä,
hyvä painaa pahaa enemmän!

Sinä olet tähtimerkkien tasapainottaja;
minulle niin tuttu, rakas, jo suvunkin puolesta.
Ja kun Sinä, herkkä vaakani, asetat
kassini toiseen päähän
ja lasket oman hennon vartesi toiselle pikku kupille,
me painamme saman verran,
huumoria myöden!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nerokas runo! Tykkään.

hauska runonen!

 

Käyttäjän kaikki runot