Minun pimeä tautini

Runoilija Creciente

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2015
Viimeksi paikalla: 26.3.2024 14:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Aikuinen on elämän läksyttämä lapsi

Not all of those who wander are lost


Lämmin kiitos jokaiselle lukijalle ja kommentoijalle! ❤

 

Käyttäjän kaikki runot