Täydellinen

Runoilija Kirsikkapuunlehti

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.7.2015
Viimeksi paikalla: 4.11.2020 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
9.8.1984
Facebook:

36-vuotias äiti. Koko ikänsä kirjoittanut runoja,mutta niitä koskaan en ole julkaissut.
Elämä,rakkaus,viha,itku,nauru,tunteet.Niistä koostuu parhaimmat runot.

Elämä ei ole ne päivät jotka ovat menneet, vaan ne päivät jotka muistamme.
 

Katson sinua ja näen miehen,
miehen joka valaisee elämäni.

Katson sinua ja näen silmät,
silmät jotka ilahtuvat minusta.

Katson sinua ja näen huulet,
huulet jotka janoavat kuumaa suudelmaa,

Katson sinua ja näen ihmisen,
ihmisen joka teki minusta täyden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot