Muisto isästäsi

Runoilija Karhuntassu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 21.12.2015 22:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1988

 

Hänen hautajaisissaan
peittelin hymyäni

Mikä oli ollut niin
kitkerää ja paksua
ja tahmeaa
puristanut rintalastan alla

oli
enää paperinohutta
hailakka harso

Kuin kävelisi
sateen jälkeen metsässä
hämähäkinseitin läpi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Melkein kertoo tarinan, jää mietityttämään, hyvä.

Koskettavaa, herkkää kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot