Helmikuu

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

On metsässä koivu, ja koivun oksilla hopeahärmä
toivon kuu, lintujen rinnoissa jo nouseva uhma
hankien kimmellys, aamujen sinerrys, kirpeä ilo
Järvillä miehet, ja miehillä punaiset posket

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä runo, yksinkertaista kauneutta :)

Paljasjalkaisena turkulaisena (:D) pittee sannoo, että tässähä o hieno runonen =))

 

Käyttäjän kaikki runot