Talvi pukee morsiamen

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Vatsallaan makaa morsian-parka
kyynelten sumu, valkoinen puku
Herra Talvi hänet pukee, ensin vietteli värein kultaisin ja punaisin, vihreät vaatteet riisui
Hopeaa sipaisee iholle ja hiuksiin
Herra Talvi kietoo kesän kaulaan kultaisen riipuksen
Auringon matalan kaaren
Kesä usvaa itkee, syksy on hänen pappinsa
Kevättä odottaa, kaasoaan, kun käsi kädestä kirpoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen vaikutelma

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot