Pohjakosketus

Runoilija ikuinen vuoristorata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 2:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä päivältä elämä muuttuu huonommaks,
Kuvittelet, ettet pääse enää alemmas.
Päivät tuntuvat viikoilta,
Viikotkin jo kuukausilta.

Pakotat itsesi kauppaan,
Vaikket tiedä mitä tarvitsisitkaan.
Seisot kaupan pihalla,
Nuoret ajavat ohi autolla.

Yksi katsoo sinua kohti,
Nauraen, mitähän pohti.
"Kato", kuuluu pojan suusta,
Kaikki kääntyvät, kuin eivät tietäisi muusta.

"V*ttu mikä läski!" poika huusi,
Halusit muuttua joksikin muuksi.
Silmissä vilisi ja korvissa suhisi,
"Oikeesti, v*ttu sä oot iso!!" poika vielä ivasi.

Et pystynytkään kauppaan,
Ajoit mahdollisimman syrjään, turvaan.
Masentuneena jo valmiiksi huono olla,
Tämän jälkeen tunsit olevasi täysi nolla.

Tuntui, että jotain irti revittiin,
Heikko muurisi kaadettiin.
Meinasit siihen tunteeseen tukehtua,
Samalla väänsit loputonta itkua.

Mikä saisi sut enää jatkamaan tässä,
pienessä, mitättömässä elämässä.
Ajattelet, että ehkä vielä,
Mut oletko kuitenkin jo viimeisellä tiellä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin rimmasi. Tuttu tunne ja kuvastaa hyvin masenmusta ja läskiahdistusta. Koita kestää. Ei elämä ole turha vaik se siltä tuntuisi. Hyvin kuvaat tunteitasi pettymystä, surua ja epätoivoa. Pohjalta on aina suunta ylöspäin. Tsemppiå elämään ja voimia arkeen. ;)

kertoja minä kuvailee synkkää kohtaloa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot