Fyysinen kipu

Runoilija ikuinen vuoristorata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 2:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen murtumassa,
Henkinen pahoinvointi voittaa.

Haluan pakoon,
Vaikka vain hetkeksi.

Miksi teen näin,
En poikkea valoisalle polulle.

Liian raskas taakka,
En enää jaksa kantaa sitä.

Fyysinen kipu,
Joskus se helpottaa.

Arvet ja mustelmat,
Silloin pääsen karkuun.

Mitä tapahtuu,
Jos sekään ei enää auta?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos omat konstit loppuu, pitää hakea apua muualta. Se mahdollisuus helposti unohtuu.

Vixen, been there, done that...
Tuntuu vaan, et aika loppuu kesken...

Usein krooninen kipu selättää...
tuntuu, ettei jaksa enää.
Lukija kokenut saman ja haki
apua, siten pääsin polulle,
joka johti iloon ja valoon.
Henkinen trauma vaatiikin
lisää aikaa, mutta selviät,
minäkin selvisin :)

 

Käyttäjän kaikki runot