Sysimusta tyhjyys

Runoilija ikuinen vuoristorata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 2:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sieluni kylmä ja musta.
Miksikö?
Kaikki se koettu
pahuus,
väkivalta,
toivottomuus...

Mieleni turta ja musta.
Miksikö?
Kaikki se koettu
pettymys,
yksinäisyys,
surullisuus...

Sisimpäni tyhjä ja musta.
Miksikö?
Kaikki se koettu
halveksunta,
kateus,
syrjintä...

Sydämeni rakkaudeton ja musta.
Miksikö?
Kaikki se koettu
uskottomuus,
suru,
viha...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastava on tunnekin, ku tuntuu, et olis jo valmis luovuttaa. Ei enää jaksais... Mut pakko yrittää, niinku aina ennenki...

Tämän runon sanoma raastaa,
on raskasta lukea. Mutta jospa
löytyisi joku kuunteleva, jolle
voisi "kaataa" taakkansa ja
päästä taas valoon, etsimään
uutta alkua elämään.
Runon kirjoituskin on varmaan
helpotus, luulisin.
Voimahalaus Marlelta.

 

Käyttäjän kaikki runot