Lumi ja sokea rakkaus

Runoilija kanttori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumi peittää kaiken.
Roskan ja lian.
Kunnes kevät koittaa.

Samoin tekee sokea rakkaus.
Kunnes saat näkösi takaisin.

Selite: 
...dieselin hehkutusta. I'm bag. Sain vihdoin jäsenmaksun maksettua vuoden tauon jälkeen ja taas saa kirjoitella.
Kategoria: 
 

Kommentit

aika karua tutuutta, hyvä runo

hyvä runo, toteava ja totuudellinen.
 

Käyttäjän kaikki runot