Vain muutos on pysyvää

Runoilija kanttori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liiallinen turvallisuus
ja hyvä olo turruttaa.

Laiskistuttaa.

Ei ole pakonomaista
tarvetta luoda uutta ja muutosta.

Kunhan vain on.

Siinä tilassa,
oven takana väijyy jo joku.

Joka saa kaiken päälaelleen.

Vain muutos on pysyvää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pieniä onnen hetkiä ja aikamoisia retkiä, täällä kokea saa. Jos uskaltaa.

Niin on. Turvallinen pikku elämä jää haaveeksi yleensä muutenkin. Muutos on välillä rankkaa, välillä virkistävää....

 

Käyttäjän kaikki runot